Facebook
Newsletter

 Testimoniale cursuri adulti

 

As a translator at the European Commission, I began translating from Romanian in the summer of 2012. Against that background I underwent a three-week intensive one-to-one Romanian language course at the Britanica Learning Centre in Bucharest in December 2013, my aim being to focus my attention on particular aspects of grammar and to orally translate demanding texts in the fields of politics, economics, business and finance from Romanian daily newspapers. In addition, I also wanted to improve my spoken Romanian. I can state that the course was a complete success and that the teacher was very capable and well qualified. In particular, her command of English was equal to the task of checking the correctness of my oral translations. Her explanations of difficult points of Romanian grammar were lucid and extremely helpful. And thanks to her patience I was also able to improve my spoken Romanian. Most importantly for me, however, my three weeks at the Britanica Learning Centre provided further impetus to my ability to translate accurately, rapidly and efficiently from Romanian. I therefore have no hesitation in recommending this language school.
Peter Cain (Disclaimer: The opinion expressed by the author is personal and does not in any way engage the responsibility of the European Commission)

 

 

 CAMERON„[Britanica]* este business partner al Cameron Romania in domeniul formarii profesionale a angajatilor, subdomeniul dezvoltarea competentelor lingvistice. [Britanica] a fost furnizor de instruire pentru programe de dezvoltare a competentelor lingvistice generale (comunicare, business) in engleza si franceza, precum si pentru un program specializat (echipamente petroliere) in limba franceza.

Prestatia trainerilor a fost exceptionala, avand ca rezultat imediat transmiterea informatiilor si formarea de abilitati pentru personalul instruit, la nivelul cerut de locul de munca. Pe termen lung, colaborarea cu [Britanica] se reflecta in calitatea si performantele angajatilor din Cameron Romania.”

- Ecaterina Oprea, Coordonator de Formare & Dezvoltare, CAMERON Romania S.R.L –

COLAS„[Britanica] a fost si este in continuare unul din principalii furnizori de cursuri de limbi straine pentru personalul in special expatriat al COLAS Romania.

Printre atu-urile incontestabile ale [Britanica] in relatia cu grupul nostru de companii s-au numarat disponibilitatea fara rezerve de a raspunde prompt si eficient atat constrangerilor extrem de limitative legate de orar, de durata cursurilor si de locul desfasurarii acestora, cat si preferintelor cursantilor pentru profesori cunoscatori ai anumitor limbi straine prin intermediul carora s-a realizat predarea propriu-zisa.

Angajatii COLAS Romania beneficiari ai cursurilor livrate de [Britanica] s-au aratat incantati de profesionalismul profesorilor, de metodele didactice utilizate si, in ultima instanta, de eficienta intregului proces.

Prin urmare, COLAS Romania recomanda cu toata caldura echipa [Britanica], adevarati profesionisti care stiu sa raspunda nevoilor clientilor lor, fie acestea solicitari uneori foarte specifice exprimate la nivel de companie, fie doleante ale cursantilor.”

- Mircea Podina, Director Resurse Umane, Grup COLAS Romania –

RBS„In 2009 am dezvoltat si desfasurat mai multe cursuri de engleza de afaceri cu [Britanica], atat prezentiale, cat si online. Ne face placere sa afirmam ca cursurile oferite companiei noastre au fost organizate si livrate in mod profesionist, iar feedbackul primit de la angajatii nostri a fost pozitiv. In plus, toti trainerii care au sustinut sesiuni de engleza au lucrat la standarde profesioniste, adaptand continutul si metodele cursului la nevoile individuale ale participantilor printr-o varietate de exercitii interactive deosebit de eficiente si apreciate.

Aceste cursuri au ajutat compania noastra sa evalueze nivelul de engleza al angajatilor, le-au imbunatatit acestora abilitatile de vorbire, scriere si ascultare atat in engleza, cat si in romana, si i-au ajutat sa fie mai performanti in rolurile lor actuale.

In fine, am dori sa subliniem faptul ca am avut o comunicare excelenta cu echipa [Britanica], toate rapoartele si nevoile fiind discutate si rezolvate cu promptitudine.”

- Specialist Resurse Umane, Royal Bank of Scotland –

MARRIOTT„[Britanica] si-a inceput colaborarea cu JW Marriott Grand Hotel printr-un proiect de predare de cursuri de limba romana pentru straini. Interactive si personalizate, cursurile sunt cu adevarat mult mai apropiate de nevoile si individualitatea participantilor, in comparatie cu alte cursuri la care am participat.

Dialogul trainer-cursant decurge natural, exemplele sunt relevante si practice, programul este un echilibru intre teorie si practica: simulari, chestionare, activitati de grup sau individuale. Entuziasmul trainerilor este molipsitor si mentine pe intreg parcursul trainingului o atmosfera stimulativa si provocatoare.

Mereu in cautarea calitatii si a inovarii continue, [Britanica] s-a dovedit a fi un partener de baza, intelegand si descoperind ce este important pentru noi.

- Liliana Simion, Director Resurse Umane, si Adela Predescu, Coordonator de Formare, JW Marriott Bucharest Grand Hotel–

LUKOIL„Sunt foarte incantat sa afirm ca pachetul de cursuri livrate companiei noastre de catre [Britanica] este pregatit si organizat in mod profesionist, iar feedback-ul primit din partea colegilor participanti la training a fost extrem de pozitiv.

Trainerii au adaptat continutul si metodele cursurilor la nevoile personale ale cursantilor, folosind o varietate de simulari si exercitii interactive foarte apreciate in randul colegilor nostri.

Aceste cursuri au ajutat LUKOIL semnificativ, imbunatatind nivelul de cunostinte de engleza al angajatilor nostri. De asemenea, subliniez faptul ca am avut o comunicare extraordinara cu [Britanica], prin raportari intocmite profesionist si trimise la timp.

Recomandam cu tarie atat cursurile, cat si trainerii [Britanica], pentru nivelul ridicat de satisfactie si entuziasm trezite in randul angajatilor, ceea ce transforma invatarea limbii engleze intr-o experienta placuta si mult mai eficienta.”

- A.V. Potemin, Director Personal si Probleme Generale, Lukoil Oil Company –

REAL„real Hypermarket Romania a inceput colaborarea cu [Britanica] in aprilie 2010, in urma unui proces de selectie care a inclus 11 alte companii de profil importante. [Britanica] s-a remarcat prin  disponibilitatea de a raspunde nevoilor noastre in ceea ce priveste locatiile, orarul si durata cursurilor, prin capacitatea de a aloca fiecarui participant trainerul potrivit si, nu in ultimul rand, prin promptitudinea cu care raspunde solicitarilor, oricat de diferite ar fi acestea.

Din perspectiva gestionarii proceselor, [Britanica] a venit in intampinarea standardelor real Hypermarket printr-o corecta si consecventa activitate de calendarizare, monitorizare si documentare a orelor si a rezultatelor obtinute. In ceea ce priveste relatia trainer-cursant, am avut placerea sa primim de la colegii nostri beneficiari ai cursurilor feedback pozitiv despre atmosfera placuta si relaxata, si chiar solicitari de a continua pe cont propriu cursurile oferite de companie.”

- Ioana Olteanu, Sef Departament Training, real Hypermarket Romania -

TIAB„Anul 2009 a reprezentat pentru noi un castig important la nivelul resurselor de formare. Parteneriatul pe care l-am incheiat cu [Britanica] ne-a oferit in primul rand flexibilitatea de care aveam nevoie in organizarea si derularea cursurilor de engleza.

Beneficiind de acest avantaj, fiecare unitate de business TIAB a avut sansa sa-si testeze nivelul cunostintelor de limba engleza al angajatilor. Ulterior, pe baza propunerilor [Britanica], au avut loc consultari in urma carora s-a stabilit si programul de curs, iar lectiile demonstrative si discutiile preliminare m-au convins ca pot avea incredere in profesionalismul echipei [Britanica].

Feedbackul oferit de cursantii nostri a fost unul pozitiv, iar progresele inregistrate de ei la nivelul jobului sunt vizibile. S-au simtit pe toata durata cursurilor sprijiniti si incurajati si acesta este un lucru important, dat fiind ca se lucreaza cu adulti intre 30-55 de ani care provin din medii diverse: contabilitate, santier, administrativ.

Exercitiile interactive, metodele de lucru, continutul adecvat profilului de activitate si nivelului de cunostinte al cursantilor au fost foarte apreciate de acestia. Monitorizarea progreselor inregistrate de cursanti, primita periodic de la [Britanica], a reprezentat pentru noi un instrument foarte util de cunoastere a interesului si implicarii cursantilor.”

- Responsabil Resurse Umane si Comunicare, TIAB SA –

MARTIFER„Anul acesta, 2011, am dorit o colaborare proaspata cu o companie de training care sa ne ajute la formarea personalului Martifer Group pe partea de limbi straine. Astfel am inceput colaborarea cu [Britanica], care in prezent reuseste sa vina in intampinarea noastra cu module de limba romana si engleza agreate in totalitate de angajatii si colaboratorii Martifer Group.

Cursurile sunt axate pe exemple practice, jocuri de rol, simulari de situatii reale, exercitii de grup. Comunicarea intre profesori si colaboratorii Martifer este foarte eficienta, trainerii dand in acelasi timp dovada de flexibilitate in ceea ce priveste programul orelor de curs.

In colaborarea cu [Britanica], ne incanta atentia pe care ne-o acorda in calitate de client.

- Diana Gradinaru, Director Resurse Umane, Martifer Group -

* conform regulilor MLA Referencing and Citation Style, am semnalat prin paranteze drepte locurile din text unde am inlocuit numele anterior al Centrului, „Bell Bucharest”, cu numele sau actual, „Britanica”.

 

 • Britanica Learning Centre livrează următoarele cursuri de limbi străine:

 • Engleză
 • Franceză
 • Română
  pentru straini
 • Germană
 • Italiană
 • Rusă
 • Polonă
 • Arabă
 • Bulgară
 • Japoneză
 • Chineză
 • Ebraică
   • Britanica Learning Centre livrează următoarele cursuri de limbi străine:

   • Engleză
   • Franceză
   • Română
    pentru straini
   • Germană
   • Italiană
   • Rusă
   • Polonă
   • Arabă
   • Bulgară
   • Japoneză
   • Chineză
   • Ebraică